27 june 2018, 16:35 views 13996
Oraşul Taraclia va fi asigurat cu camere video
27 june 2018, 16:35 views 13996

Oraşul Taraclia va fi asigurat cu camere video

Primăria oraşului Taraclia instalează pe străzile localităţii mai multe camere video. Lucrările fac parte din proiectul „Oraşul securizat" şi urmează să fie finalizate pînă la sfârșitul săptămînii curente.

Camerele video vor fi instalate în locurile cu trafic intens şi aglomerate, la intersecţiile centrale, în preajma parcurilor, obiectivelor de infrastructură, terenurilor pentru copii şi celor de sport, etc.

„Scopul acestui proiect constă în consolidarea acţiunilor de securitate publică în oraş, îmbunătăţirea măsurilor pentru respectarea ordinii publice şi diminuarea infracţionalităţii, cu ajutorul mijloacelor tehnice moderne", a spus Serghei Filipov, primarul oraşului Taraclia, citat de gagauzinfo.md.

Camerele vor funcţiona în regim non-stop, iar informaţia urmează să fie direcţionată spre operatorii Inspectoratului de Poliţie Taraclia.

Potrivit Primăriei, proiectul „Oraşul securizat" este finanţat din bugetul local, fiind instalate camere performante care activează în diferite condiţii naturale şi la temperaturi anomale. De asemenea, se preconizează ca oraşul să fie asigurat şi cu un program digital inteligent care va identifica şi va anunţa despre eventuale incendii, eliminări de gaze sau de fum.

Source: moldpres.md

Keywords:

Taraclia , camere video

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
3265 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gordineşti se află la o distanţă de  15 km de oraşul Edineţ şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3265 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gordinești, la acea dată cu numele Neagăuți, datează din 27 mai 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.