22 december 2018, 12:00 views 16276
Evghenii Șevciuk a fost condamnat la 16 ani de închisoare
22 december 2018, 12:00 views 16276

Evghenii Șevciuk a fost condamnat la 16 ani de închisoare

Fostul lider separatist de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru luare de mită în proporții deosebit de mari și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Împotriva politicianului au fost instituite cinci cauze penale. Acesta a părăsit teritoriul transnistrean în vara anului trecut, scrie rbc.ru.

Așa-zisa curte supremă din stânga Nistrului a anunțat verdictul fostului șef, Evgheni Șevciuk.

Fostul lider separatist de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, în absență, a primit 16 ani de închisoare.

În plus, conform deciziei instanței, politicianul va trebui să plătească o amendă de 600 de milioane de ruble transnistrene. (aproximativ 36,7 milioane de dolari).

Împotriva lui Șevciuk au fost instituite cinci cauze penale- două dintre ele s-au referit la mituire, alte trei - depășirea atribuțiilor de serviciu.

În iunie, Șevciuk a fost, de asemenea, acuzat de „contrabanda de mărfuri peste frontiera de stat" și de "deturnarea fondurilor populare".

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
3407 locuitori

Corten este un sat şi comună din raionul Taraclia. Corten este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3407 oameni. Satul Corten a fost întemeiat în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.