27 april 2022, 10:30 views 2616
Blocuri de beton au fost instalate la intrarea în orașul Tiraspol
Photo: go64.ru
27 april 2022, 10:30 views 2616

Blocuri de beton au fost instalate la intrarea în orașul Tiraspol

Blocuri de beton au fost instalate la intrarea în orașul Tiraspol. Se întîmplă după ce la 26 aprilie, autoritățile de la Tiraspol au instituit cod roșu de pericol terorist, după explozia de luni în sediul MGB-ului transnistrean și cele din Maiac, notează moldovenii.md cu referire la tv8.

Membrii Consiliului de Securitate din stînga Nistrului au stabilit un „nivel critic” de securitate.

De dimineață, la mai multe posturi de control de la ieșirea din regiunea transnistreană s-au format cozi. Zeci de mașini au fost surprinse în timp ce încercau să părăsească regiunea.

Între timp, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat Consiliul Suprem de Securitate.

În scurt timp, staff-ul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) s-a întrunit în ședință de urgență.

Într-un comunicat emis presei, Biroul politici de reintegrare a Republicii Moldova a criticat decizia autorităților de la Tiraspol de a restricționa libera circulație în regiune, declarînd că acest lucru izolează regiunea.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
494 locuitori

Elizavetovca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Elizavetovca şi Boroseni. Satul Elizavetovca este situat la o distanţă de 12 km de oraşul Donduşeni şi la 251 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 494 oameni. Satul Elizavetovca a fost atestat documentar la 8 august 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.