03 april 2020, 11:00 views 3568
Intoxicație în masă într-o școală. 30 de copii, la spital
03 april 2020, 11:00 views 3568

Intoxicație în masă într-o școală. 30 de copii, la spital

Intoxicație alimentară la gimnaziul din satul Cioc-Maidan din Găgăuzia.

Treizeci de elevi au fost internați în spital, iar starea lor este gravă-medie, dar stabilă, precizează reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

MAIB, pentru ca va iubim
Узнать больше

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu a solicitat acordarea asistenței medicale tuturor copiilor internați și a cerut ca aceștia să fie transferați în instituțiile medicale republicane, dacă va fi nevoie.

De asemenea, va fi verificată starea de sănătate a tuturor copiilor din gimnaziu, a profesorilor și altor angajați ai instituției.

Source: noi.md

Keywords:

intoxicatie , copii , scoala , spital

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.