13 august 2021, 10:10 Folk crafts views 2339
Municipalitatea informează despre stoparea traficului rutier pe strada Ion Creangă
13 august 2021, 10:10 Folk crafts views 2339

Municipalitatea informează despre stoparea traficului rutier pe strada Ion Creangă

Municipalitatea informează că, în perioada 13-25 august 2021, va fi suspendat traficul rutier pe strada Ion Creangă, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfînt și strada Eugen Coca, cu excepția transportului public, direcția spre strada Alba Iulia.

Potrivit autorităților, măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de așternere a stratului de uzură din beton asfaltic, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Astfel, pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

 Troleibuze:

  • ruta de troleibuz nr. 27 se suspendă.
  • itinerarul rutelor nr. 1 și nr. 22 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutei nr. 21 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția sectorului Ciocana – de pe str. Ion Creangă pe str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutei nr. 38 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – de pe str. Ion Creangă pe str. Alba-Iulia, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

  • itinerarul rutei nr. 11 se scurtează pînă la Piața Unirii Principatelor.
  • itinerarul rutei nr. 26 se modifică după cum urmează: în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Alba-Iulia pe str. Ion Creangă, str. Vissarion Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

  • itinerarul rutelor nr. 101 și nr. 125 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutei nr. 103 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – de pe str. Ion Creangă pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, str. Ion Pelivan, str. Nicolae Costin și în continuare pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Nicolae Costin pe str. Ion Pelivan, str. Alba-Iulia, str. Ion Creangă, str. Eugen Coca, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. Alexei Șciusev, str. 31 August 1989 și în continuare pe traseul stabilit.
  • itinerarul rutelor nr. 121 și nr. 174 se modifică după cum urmează: în direcția sectorului Buiucani – pe traseul stabilit; în direcția spre centrul urbei – de pe str. Ion Creangă pe str. Eugen Coca, str. Milano, Calea Ieșilor, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseul stabilit.
  • ruta de nr. 124 va circula pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
458 locuitori

Crețoaia este un sat în componenţa comunei Ţînţăreni, raionul Anenii Noi. Satul Crețoaia este situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi, la 7 km de staţia de cale ferată Socoleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Creţoaia a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.