23 april 2022, 14:00 Folk crafts views 3524
Forfotă mare în autogările din Chişinău: Moldovenii merg la țară
Photo: imperatortravel.ro
23 april 2022, 14:00 Folk crafts views 3524

Forfotă mare în autogările din Chişinău: Moldovenii merg la țară

Forfotă mare în autogările din Chişinău. Mii de oameni s-au grăbit azi să prindă un autobuz spre zonele rurale, la casa părintească, unde vor sărbători Paştele alături de cei dragi.

La autogara de nord, a fost aglomeraţie iar administraţia a fost nevoită să mărească numărul unităţilor de transport, transmite Noi.md cu referire la Tvrmoldova.md.

Eliminarea restrictiilor de călătorie a îndemnat moldovenii de pretutindeni să pornească la drum pentru a-şi revedea rudele şi a sărbători Paştele în locurile natale.

Transportatorii nu au odihnă dar asta le aduce şi profit şi au mărit numărul de microbuze pe trasee.

MIHAIL GNATIUC, director adjunct, Autogara de Nord: „Este aglomeraţie dis de dimineaţă, voi singuri vedeţi că sînt mulţi oameni. Noi, pînă la ora 12:00, am adăugat 10 mijloace de transport şi cred că va fi nevoie de încă 30. Cred că putem vorbi cam de 400 de mijloace de transport.”

Administraţia Autogării de Nord se aşteaptă azi la un flux de peste zece mii de călători.

 

Keywords:

forfotă , gara auto , Chisinau , ajun , Paste

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
503 locuitori

Branişte este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Avrămeni, Branişte, Reteni-Vasileuţi, Reteni. Localitatea se află la distanța de 36 km de oraşul Rîşcani şi la 180 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 503 oameni. Satul Braniște a fost menționat documentar în anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.