29 november 2020, 11:35 Classical music views 3330
Stare de urgență pe teritoriul municipiului Bălți
29 november 2020, 11:35 Classical music views 3330

Stare de urgență pe teritoriul municipiului Bălți

Autoritățile locale din municipiul Bălți au operat o serie de modificări la regulamentul privind măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 aplicabile pe teritoriul municipiului, în contextul instituirii stării de urgență în sănătate.

Potrivit unei decizii, adoptată ieri de Comisia Municipală Extraordinară de Sănătate Publică, pe teritoriul municipiului va fi obligatorie termometria la intrarea în toate spațiile comerciale, iar în supermarketurile cu o suprafață mai mare de 200 de metri pătrați vor funcționa permanent toate casele de marcat.

De asemenea CNESP a sugerat managerilor instituțiilor de învățământ general să permită organizarea și desfășurarea activităților tematice curriculare în ajunul sărbătorilor de iarnă, cu respectarea obligatorie a regulilor antiepidemice.

Totodată, se va admite organizarea și desfășurarea evenimentelor/acțiunilor culturale în aer liber și în incinta instituțiilor de cultură cu respectarea măsurilor de sănătate publică.

Source: radiochisinau.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
4044 locuitori

Goteşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Constantineşti și Goteşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4044 de oameni. Satul Gotești a fost menționat documentar în anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.