17 april 2021, 11:00 Classical music views 3102
Elevii din ciclul primar şi ai claselor absolvente din Bălți vor reveni în clase pe 20 aprilie
17 april 2021, 11:00 Classical music views 3102

Elevii din ciclul primar şi ai claselor absolvente din Bălți vor reveni în clase pe 20 aprilie

Comisia pentru situaţii excepţionale din municipiul Bălţi a dispus ieri ca, din 20 aprilie, elevii din ciclul primar şi ai claselor absolvente vor reveni la studii cu prezenţă fizică în clase, transmite MOLDPRES.

„Comisia a luat o decizie importantă care prevede reluarea procesului de învăţământ în clase pentru clasele 1-4-a, a 9-a şi a 12-a, precum şi reluarea antrenamentelor în şcoli sportive şi activităţilor extraşcolare în case de cultură, şcoli de arte şi muzicale, case de creaţie etc. Toate acestea se vor organiza în conformitate cu normele sanitar-epidemiologice şi măsurile împotriva COVID-19", potrivit vicerpimarului de Bălţi, Nicolai Grigorişin.

Autorităţile locale vor crea toate condiţiile pentru aflarea copiilor în instituţiile de învăţământ: va organiza alimentarea elevilor, va asigura igienizarea şi dezinfectarea încăperilor ş.a. "Ca să avem tot timpul necesar pentru asta, am decis ca elevii să revină în clase pe 20 aprilie", a precizat Nicolai Grigorişin.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

elevi , scoala , Balti

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1479
Populația:
2783 locuitori

Moleşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Moleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Ialoveni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2783 de oameni. Satul Moleşti a fost menționat documentar în anul 1479.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.