11 november 2021, 17:00 Classical music views 2456
Tîrgul de toamnă 2021 este deschis pentru cumpărători
11 november 2021, 17:00 Classical music views 2456

Tîrgul de toamnă 2021 este deschis pentru cumpărători

Cea de-a doua ediție a „Tîrgului de Toamnă la Bălți” a fost lansată ieri în Piața „Vasile Alecsandri” din centrul municipiului, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Evenimentul este organizat de Filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți.

Obiectivul ediției din acest an este de a susține producătorii autohtoni, de a promova produsele moldovenești, de a consolida și menține dialogul public-privat.

Cei peste 30 de participanți la expo-tîrg, veniți din Bălți, ChișinăuSorocaDrochia, Ceadîr-Lunga, Comrat, Rîșcani, FăleștiGlodeniBriceni, Călărași, Nisporeni, Florești și Rezina, vor prezenta pe parcursul a trei zile o imagine desfășurată a mai multor domenii ale economiei naționale, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative și competitive pe piața internă și externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

De asemenea, meșteri populari din regiune, de la Centrul de Creație al Copiilor Miron Blanc din Bălți și Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură și Tineret din oraș, își vor prezenta lucrările, pentru a promova și dezvolta meșteșugăritul și aptitudinile antreprenoriale.

În fiecare an, filiala Bălți a CCI, în parteneriat cu autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni, organizează și desfășoară în regiune 16 expo-tîrguri specializate și universale.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Balti , tirg

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1758
Populația:
7538 locuitori

Pelinia este un sat şi comună din raionul Drochia. Pelinia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7538 de oameni. Satul Pelinia a fost menționat documentar în anul 1758.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.