12 june 2021, 14:00 Classical music views 2592
Cînd ar putea avea loc turul II al alegerilor din Bălți. CEC va stabili astăzi
12 june 2021, 14:00 Classical music views 2592

Cînd ar putea avea loc turul II al alegerilor din Bălți. CEC va stabili astăzi

Turul II al alegerilor de la Bălți ar putea avea loc pe 19 decembrie.

CEC se va întruni astăzi în ședință pentru a propune această dată. Ședința este planificată pentru 14:00, transmite Noi.md cu referire al unimedia.info.

Turul II al alegerilor a fost amînat, după ce Marina Tauber a fost exclusă din cursă.

Curtea Supremă de Justiție a menținut decizia Curții de Apel Bălți de a o elimina pe Marina Tauber de pe lista electorală de la Bălți. Decizia a fost publicată ieri seara.

La 1 decembrie, CEC a solicitat Judecătoriei Bălți excluderea Marinei Tauber din cursa electorală. Tauber a spus că pînă la decizia instanței încă este candidat.

Puțin peste două puncte procentuale nu i-au ajuns Marinei Tauber pentru a deveni primar de Bălți. Candidata Partidului Șor a acumulat 47,93% din sufragii, fiind urmată, la mare distanță, de candidatul independent, Nicolai Grigorișin, cu 20,93%, arată datele publicate de Comisia Electorală Centrală.

Source: noi.md

Keywords:

alegeri , Balti , CEC

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1654
Populația:
1021 locuitori

Năpădeni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Năpădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Ungheni şi la 87 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1021 de oameni. Satul Năpădeni a fost menționat documentar în anul 1654.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.