28 september 2011, 10:44 views 5501
28 september 2011, 10:44 views 5501

Părinții - responsabili de copiii lor

Absentările sistematice de la școală, notele nesatisfăcătoare, vagabondarea, bătăile și chiar furtul - acestea sînt motivele pentru care sunt invitați copiii și părinții lor la ședința comisiei pentru protecția drepturilor copiilor. Dacă de multe ori copiii sînt puși la punct de către pedagogi, angajații organelor de drept, specialiștii pentru problemele tineretului, atunci părinții sînt direct responsabili de copiii lor.

Sursa: bas-tv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.