17 september 2018, 16:00 views 9318
Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi
17 september 2018, 16:00 views 9318

Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi

Havuzurile din fața hotelului Național, care sunt nefuncționale din momentul în care hotelul s-a închis, s-au transformat în groapă de gunoi, în care trecătorii aruncă sticle, PET-uri și alte resturi menajere.

Solicitat de IPN, primarul interimar Ruslan Codreanu, a declarat că se va documenta, pentru a vedea cine este responsabil de salubrizarea zonei. „Voi vedea care este situația cu adresa dată. S-ar putea să nu fie la balanța noastră, s-ar putea să fie la balanța Guvernului sau a instituției în fața căreia se află havuzul. Vom reveni cu detalii la capitolul respectiv", a răspuns edilul.

Ruslan Codreanu afirmă că anterior a primit demersuri despre havuzuri din alte parcuri și s-a intervenit rapid, după ce s-a găsit la balanța cui se afla obiectivul.

Source: ipn.md

Keywords:

Havuz , Chisinau , deşeuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
3765 locuitori

Hîjdieni este un sat şi comună din raionul Glodeni. Hîjdieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3765 de oameni. Satul Hîjdieni a fost atestat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.