26 september 2018, 10:30 views 8981
După reconstrucția restaurantului „Doina” va fi păstrat tot decorul (Foto)
26 september 2018, 10:30 views 8981

După reconstrucția restaurantului „Doina” va fi păstrat tot decorul (Foto)

După reconstrucția restaurantului „Doina" din Chișinău va fi păstrat tot decorul acestuia. Toate obiectele de artă din local vor împodobi interiorul restaurantului și după modernizare.

Această veste îmbucurătoare a fost împărtășită de către jurnalista de televiziune Elena Lewicka-Pahomova pe pagina sa din rețelele sociale.

Ea a menționat că, întrucît decorul restaurantului nu este protejat de stat, au existat temeri ca în timpul reconstrucției restaurantului acesta să fie distrus.
Elena Lewicka-Pahomova a depus o interpelare în acest sens și a primit un răspuns din partea de PR-managerului „Restaurantului Doina" SA:

„Elementele de artă care se regăsesc în interiorul Restaurantului Doina nu vor fi distruse. Mai mult, este planificat ca acestea să decoreze interiorul Restaurantului Doina după modernizare, păstrînd specificul localului îndrăgit de mii de oameni de-a lungul timpului".

„La această etapă, ura! Ei, dar pentru cei care se opun apariției unui complex rezidențial în Valea Trandafirilor totul abia începe", a remarcat jurnalista.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
336 locuitori

Floreni este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de oameni. Satul Floreni a fost înființat în anul 1949.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.