10 november 2018, 11:45 views 7130
Concurs cu premii lansat de primăria capitalei
10 november 2018, 11:45 views 7130

Concurs cu premii lansat de primăria capitalei

Primăria capitalei a lansat un concurs pentru cele mai bune idei de reamenajare a Scuarului de la intersecția străzilor Alexandru Hîjdeu și George Coșbuc, din sectorul Rîșcani.

Cele mai bune concepții de proiect vor fi evaluate de către o Comisie municipală, care va acorda patru categorii de premii, în valoare de pînă la 3 mii lei.

Concursul se va desfășura în perioada 2 octombrie – 29 octombrie și are loc în cadrul unui proiect pilot între orașele Mannheim – Chișinău – Cernăuți: „Regîndirea spațiului public. Cetățenii își modelează viitorul".

Termenul limită pentru prezentarea Concepției de proiect este 31 octombrie 2018, ora 16:00, pe adresa bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt nr. 83, incinta Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare.

Source: noi.md

Keywords:

primaria , concurs , capitala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
3295 locuitori

Ustia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Ustia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Dubăsari și la 48 km de Chișinău. Satul Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3295 de oameni. Ustia a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.