12 june 2018, 15:00 views 7918
Chișinăuienii care folosesc plite electrice vor primi compensații
12 june 2018, 15:00 views 7918

Chișinăuienii care folosesc plite electrice vor primi compensații

Primăria Chişinău informează că locuitorii capitalei a căror apartamente sînt dotate cu plite electrice, conform proiectului inițial al blocului, vor beneficia de compensații de 25 % din costul facturii pentru energia electrică consumată.

O decizie în acest sens a fost aprobată recent de Consiliul municipal Chișinău (nr. 8/43 din 27.11.2018). Potrivit documentul, achitarea plăților va fi asigurată pentru lunile noiembrie și decembrie a.c.

Actele pentru compensații se depun la întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ (nr. 1 - 23), la gestionarii APLP, ACC, CCL, blocurilor locative departamentale și la Primăriile orașelor, satelor (comunelor), din componența municipiului Chișinău, pentru cetățenii din teritoriile administrative respective.

În lista actelor necesare pentru acordarea compensației, solicitanții vor prezenta un certificat eliberat de către administratorul/gestionarul blocului locativ, care confirmă că imobilul este dotat cu plite electrice. Cererile pot fi depuse pînă la sfîrșitul anului în curs.

Achitarea compensației enunțate se face prin transfer la preturile de sector, cu acordarea în numerar beneficiarilor.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , compensații

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
690 locuitori

Grinăuţi-Raia este un sat din cadrul comunei Grinăuţi-Moldova, raionul Ocniţa. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 690 de oameni. Satul Grinăuți-Raia a fost atestat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.