01 november 2019, 15:55 views 14812
Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori
01 november 2019, 15:55 views 14812

Tarifele pentru călătoriile cu taxiul au crescut de cîteva ori

În ciuda delicateții înșelătoare și a frumuseții ca în poveste, ninsoarea de afară complică enorm de mult deplasarea chişinăuienilor, lucru de care nu au ezitat să beneficieze serviciile de taxi.

„Bloknot Moldova" a testat mai multe servicii de taxi în Chișinău. Astfel, s-a dovedit că este aproape imposibil să comanzi un taxi la telefon – aproape în toate serviciile este un deficit de mașini sau toate sînt ocupate. Nici serviciul ITaxi nu a reușit să ofere o mașină pentru călătorie.

Cît despre faimosul serviciu Yandex.Taxi, acesta a oferit o surpriză neplăcută, majorînd serios tarifele pentru serviciile de transport din oraș. De exemplu, prețul unei călătorii de la Botanica pînă la Buiucani a constituit 162 de lei. Și asta în regim „econom"! Din păcate, vremea proastă practic de fiecare dată se transformă într-un colaps de transport.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

Chisinau , tarife , taxi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1421
Populația:
122669 locuitori
Logo

Municipiul Bălţi, „capitala de nord” a Republicii Moldova, este al treilea ca mărime, potenţial industrial şi cultural, după Chișinău şi Tiraspol, centru urban al ţării, cu o populaţie de  122669 locuitori, conform datelor recensămîntului din anul 2004.  Se presupune că primele atestări documentare despre localitatea Bălţi datează din anul 1421, cînd, prin dania lui Alexandru cel Bun, în valea rîului Răut se constituie domeniul cneaghinei Ringala, fosta soţie a voievodului. Anume în această zonă, ar fi fost întemeiată ulterior aşezarea Bălţi. Cert este faptul că denumirea localităţii vine de la locul mlăştinos, plin de bălţi, unde se înființează localitate.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.