02 december 2020, 17:00 views 3749
Curiozități de pe drumurile capitalei: Cum poliția îi ajută pe șoferi (Video)
02 december 2020, 17:00 views 3749

Curiozități de pe drumurile capitalei: Cum poliția îi ajută pe șoferi (Video)

Pe drumurile capitalei Moldovei poți vedea diferite situații curioase. Însă pînă nu demult nu puteai vedea atît de des polițiști care ajută șoferii ai căror mașină s-a oprit chiar în mijlocul străzii.

Un astfel de moment neobișnuit a fost observat de echipa de filmare a emisiunii ”Drum BOOM” - un nou proiect al portalului Noi.md.

Prezentatorul primei ediții a emisiunii "Drum BOOM", vestitul showman, moderatorul de evenimente, deținătorul titlului "Cel mai bun tamada din lume", Pavel Duganov, a fost foarte impresionat de acțiunile polițiștilor.

În timpul filmării emisiunii, el a atras atenția asupra faptului că o mașină s-a oprit în mijlocul străzii și a pornit luminile de alarmă. Strada era lată, iar mașina, în principiu, nu împiedica circulației generale, însă participanții la proiectul "Drum BOOM" au vrut să ajute șoferul. Cu toate acestea, polițiștii le-au luat-o înainte.

”Iată vedem acolo o mașină care s-a oprit, a aprins luminile de avarie și stă chiar în mijlocul străzii. E bine că strada este lată și ea nu încurcă la trafic. Interesant, ce s-a întîmplat acolo? Dar... O putem ajuta. Hai să oprim și s-o ajutăm. Iată, o situație bună. Acum o vom ajuta. Haideți să oprim!”, a spus Duganov.

”Ooo... poliția! Poliția a oprit și vrea să ajute. Da, și poliția vrea să ajute. Priviți, vă rog. O situație unică! Polițiștii s-a oprit. Interesant, ce vor face? Prieteni. Ei vor să ajute. Vedeți ce grozav! Bravo! Uitați-vă cum polițiștii noștri ajută! Ce bravo sînt! Uitați-vă... Bravo!!! Bravo!!! Dragi prieteni! Acesta este acel caz în care poliția noastră se ocupă cu ceea ce trebuie! Priviți, ei au văzut că o persoană are nevoie de ajutor. Excelent! Aplauze! Aplauze pentru polițiștii noștri!”, a declara cu entuziasm vestitul showman.

Videoclipul complet al noului proiect Drum BOOM poate fi vizionat aici.

Eroii emisiunii "Drum BOOM" sînt conducătorii auto, pietonii și participanții la trafic. Echipa "Drum BOOM", trecînd pe drumurile capitalei noastre, arată realitățile din oraș, îi etichetează pe cei mai buni și cei mai răi șoferi din trafic, spune o mulțime de informații noi și folositoare, referitoare la trafic, înmulțește binele și înțelegerea reciprocă în rîndul conducătorilor auto și a pietonilor, încurajîndu-i cu cadouri de la partenerii emisiunii.

Source: noi.md

Keywords:

politia , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
1439 locuitori

Obileni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Obileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1439 de oameni. Satul Obileni a fost menționat documentar în anul 1540 cu denumirea Odaia Delarului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.