02 september 2021, 10:00 views 1944
Situație complicată în Capitală: Mai mulți copaci au fost doborîți la pământ din cauza poleiului și chiciurii
02 september 2021, 10:00 views 1944

Situație complicată în Capitală: Mai mulți copaci au fost doborîți la pământ din cauza poleiului și chiciurii

Zeci de copaci au fost doborâți la pământ din cauza poleiului și chiciurii, unii din ei au căzut peste drumuri și formează dificultăți în trafic în Capitală. Totodată, unele crengi atârnă peste firele de electricitate.

„Mai mulți copaci doborâți și crengi căzute din cauza poleiului și chiciurii! În multe cazuri crengile pline de gheață atârnă pe firile de electricitate și a transportului public. Serviciile municipale au intervenit ieri și pe parcursul nopții la zeci de adrese. La fel, se intervine în continuu la înlăturarea ghețușului de pe trotuare, străzi, curțile blocurilor și a țurțurilor de gheață de pe acoperișuri. Rog locuitorii să fie atenți, iar în caz că observați situații de risc să anunțați responsabilii", a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că meteorologii au prelungit codul galben de polei și ghețuș până astăzi. Avertizarea meteo este valabilă pentru întreg teritoriul țării.

Source: tv8.md

Keywords:

copac , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1602 locuitori

Musteaţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Musteaţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1602 oameni. Satul Musteaţa a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.