14 april 2021, 14:30 views 2136
În scurt timp în capitală va începe reparația porțiunilor cu probleme de pe strada Albișoara
14 april 2021, 14:30 views 2136

În scurt timp în capitală va începe reparația porțiunilor cu probleme de pe strada Albișoara

În scurt timp în capitală va începe reparația acelor porțiuni cu probleme de pe strada Albișoara, reparată recent, unde sînt anumite neconformități.

Despre acest lucru a anunțat primarul general al capitalei, Ion Ceban, menționînd că azi dimineață a inspectat strada Albișoara împreună cu conducerea Agenției de Stat a Drumurilor și cu reprezentanții antreprenorului care au efectuat reparația străzii.

”Lucrările de remediere a acelor porțiuni unde sunt anumite neconformități vor începe a fi efectuate în scurt timp. Am menționat că din circa 4 km de stradă, o porțiune de câțiva metri este cu anumite neconformități după reparație.

Am solicitat să nu fie grabă, dar calitate. Să aștepte temperaturi favorabile pentru a putea fi efectuate lucrările”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de socializare.

 Potrivit lui, o noua rută de troleibuz va fi pusă pe linie după ce strada va fi remediată.

În prezent sînt amenajate spațiile verzi în adiacentul străzii Albișoara, iar pe rîul Bîc sunt efectuate lucrări de betonare.

Source: noi.md

Keywords:

strada , reparatie , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1981
Populația:
276 locuitori

Iantarnoe este un sat din cadrul comunei Rașcov din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Camenca și la 148 km de Chișinău. Populaţia satului Iantarnoe alcătuia 276 de oameni în anul 2004. Satul Iantarnoe a fost înființat în anul 1981.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.