26 may 2021, 17:00 views 2355
Aplicarea marcajului rutier pe străzile capitalei
26 may 2021, 17:00 views 2355

Aplicarea marcajului rutier pe străzile capitalei

Primăria municipiului Chișinău informează că în seara zilei de marți serviciile municipale de profil au început lucrările de aplicare a marcajului rutier pe străzile din capitală.

La prima etapă se interveni pe arterele principale și pe cele secundare din oraș, unde circulă transportul public și nu este necesară intervenția cu reparații a învelișului asfaltic.

Astfel, lucrări de marcaj longitudinal, cu aplicarea vopselei acrilice, au fost executate pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt și bd. Constantin Negruzzi.

Marcajul va fi aplicat pe toate străzile din oraș, pe trecerile pietonale și în preajma instituțiilor de învățămînt. Lucrările vor fi executate de Î.M. Regia „EXDRUPO", iar suplimentar vor fi contractați și agenți economici în bază de concurs, în prezent fiind în desfășurare licitații în acest sens.

Volumul planificat pentru intervenție este de 126 mii metri pătrați, fiind achiziționate, în bază de concurs circa 90 tone de vopsea acrilică.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
51 locuitori

Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.