13 july 2021, 15:10 views 2064
Un scuar din sectorul Rîșcani va fi reamenajat
13 july 2021, 15:10 views 2064

Un scuar din sectorul Rîșcani va fi reamenajat

Au început lucrările de reamenajare a scuarului din strada Ivan Zaikin, sectorul Rîșcani. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia, în curînd, locuitorii din preajmă vor avea o zonă amenajată unde se vor putea odihni.

Conform proiectului, urmează a fi efectuate următoarele lucrări: amenajarea aleilor pietonale, instalarea mobilierului urban, construcția barajului de protecție împotriva denivelărilor, instalarea iluminatului stradal, amenajarea spațiului verde, instalarea sistemului de irigare.

Lucrările sînt executate în parteneriat cu un agent economic care și-a asumat toate angajamentele.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , Scuar , amenajare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2440 locuitori

Nimereuca este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerlina și Nimereuca. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Soroca și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2440 de oameni. Satul Nimereuca a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.