18 october 2021, 14:00 views 1828
Toate grădinițele din Chișinău au fost conectate la căldură
18 october 2021, 14:00 views 1828

Toate grădinițele din Chișinău au fost conectate la căldură

Toate cele 127 de grădinițe din Chișinău au fost conectate la căldură, săptămîna trecută. Anunțul a fost făcut de către Andrei Păvăloi, șeful Direcției Educație, în cadrul ședinței Primăriei, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

"Din cele 127 de grădinițe din Chișinău, toate au fost conectate, săptămîna trecută, la agentul termic. Referitor la instituțiile preșcolare din suburbii, din cele 27 doar 10 au fost conectate. Din instituțiile preuniversitare, mă refer la școli, gimnazii, licee încă 75 urmează a fi conectate. Instituțiile secundare sînt conectate la solicitarea directorilor în dependență de temperatura care este în instituție. Totodată avem solicitări de la directorii instituțiilor de învățămînt ca să conectăm școlile după vacanța de toamnă a elevilor", a menționat Andrei Păvăloi.

Anul trecut, sezonul de încălzire a început mai tîrziu, în data de 21 octombrie.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.