21 october 2021, 17:00 views 2326
Un nou parc amenajat în Capitală: teatru de vara, WI-FI gratuit și teren de joacă pentru copii
21 october 2021, 17:00 views 2326

Un nou parc amenajat în Capitală: teatru de vara, WI-FI gratuit și teren de joacă pentru copii

Chișinăuienii vor putea beneficia de o nouă zonă verde pentru odihnă și relaxare. Este vorba despre parcul de la intersecţia străzilor Sarmizegetusa şi bulevardul Cuza Vodă, din sectorul Botanica.

90% din lucrări au fost deja efectuate.

,,Reţelele de iluminat şi irigare au fost trasate, aleile pietonale au fost amenajate, se instalează băncile, un teren de joacă pentru copii şi un teren de fitness.

La fel, a fost construit teatrul de vară şi montat grupul sanitar public, scrie unica.md.

Pe ultima sută de metri sînt lucrările de amenajare a locurilor de parcare pe perimetrul parcului, a spaţiului verde şi a unui teren pentru plimbarea cîinilor.

Totodată, urmează instalarea coşurilor pentru gunoi, peste 80 la număr. Zona verde va fi supravegheată video, iar vizitatorii vor avea acces la WI-FI", anunță Ion Ceban, primarul Capitalei, pe facebook.

Source: unica.md

Keywords:

Chisinau , parc , amenajare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1454 locuitori

Alexanderfeld este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexanderfeld este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de locuitori. Satul Alexanderfeld a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.