18 november 2021, 16:00 views 2308
Crucea Roşie a oferit pachete cu produse alimentare unor moldoveni
18 november 2021, 16:00 views 2308

Crucea Roşie a oferit pachete cu produse alimentare unor moldoveni

Primăria Chișinău informează că 300 de beneficiari ai serviciului de asistenţă socială din municipiul Chişinău, au primit pachete cu produse alimentare din partea Societății Crucea Roşie Moldova, cu suportul financiar oferit de Crucea Roşie din Norvegia.

Astfel, pe parcursul săptămîni curente, în cele 5 sectoare ale capitalei au fost distribuite cîte 60 de pachete persoanelor nevoiașe. Acestea conțin produse alimentare cum ar fi făină, ulei, zahăr, hrișcă, mazăre, orez și conserve din carne.

Beneficiarii au fost selectaţi de către Direcţia generală asistenţă socială şi sănătate şi reprezintă persoane din categorii social-vulnerabile: mamele solitare, persoanele cu necesități speciale şi cele singuratice, precum şi familiile cu mulţi copii.

Primarul General, Ion Ceban, a mulţumit Societății Crucea Roşie din Moldova, pentru sprijinul constant oferit familiilor social-defavorizate, aflate în dificultate, inclusiv pentru suportul oferit municipalității în perioada pandemică de COVID-19.

E de menționat că Primăria Chișinău acordă lunar, celor 1200 de persoane social defavorizate din municipiul Chişinău, beneficiare ale serviciului de alimentare cu prînzuri, pachete cu produse alimentare. Măsura impusă de Direcția generală asistență socială și sănătate de a oferi produse alimentare în schimbul prînzurilor, este dictată de situaţia pandemică prin COVID-19.

Source: www.chisinau.md

Keywords:

Chisinau , ajutor , produse

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.