23 november 2021, 14:00 views 1571
Chișinăul iese de sub cod roșu de alertă
23 november 2021, 14:00 views 1571

Chișinăul iese de sub cod roșu de alertă

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit cod portocaliu de alertă privind situația epidemiologică în Chișinău. Anunțul a fost făcut de către primarul Capitalei, Ion Ceban într-o conferință video. Totodată, începînd cu 1 decembrie teatrele și sălile de concert revin la regimul obișnuit de activitate, transmite tv8.md.

„Al doilea subiect pe care aș vrea să-l anunț, ține nemijlocit de decizia Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică, care începînd de astăzi stabilește cod portocaliu în municipiul Chișinău. Acest lucru ne permite relaxarea măsurilor atît pentru horeca, pentru domeniul sportiv cît și cel cultural. Am stabilit de comun acord ca, începînd cu 1 decembrie teatrele și sălile de concerte să revină la regimul obișnuit, cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea certificatelor COVID-19", a declarat edilul.

Ion Ceban a mai menționat că în următoarele zile urmează a fi anunțat programul evenimentelor care vor fi organizate în acest an cu ocazia de sărbătorilor de iarnă.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.