25 november 2021, 14:00 views 2582
Cum arată noul scuar amenajat din parcul Valea Trandafirilor?
25 november 2021, 14:00 views 2582

Cum arată noul scuar amenajat din parcul Valea Trandafirilor?

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a arătat cum arată scuarul amenajat în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl din Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, postînd o fotografie corespunzătoare pe pagina sa de socializare, transmite Noi.md.

Trebuie remarcat faptul că acest complex constă din acest monument și alei. În plus, a fost instalat un sistem de iluminat, mobilier urban și camere de supraveghere video. În afară de semnificația culturală a acestui scuar, locuitorii capitalei vor putea găsi aici un loc frumos pentru odihnă.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1719
Populația:
703 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 110 km de Chișinău. Populaţia satului Mihailovca alcătuia 703 oameni în anul 2011. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1719.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.