10 september 2018, 12:40 Rock music views 11777
De astăzi, posesorii de mașini cu numere neutre vor putea circula în traficul internațional
10 september 2018, 12:40 Rock music views 11777

De astăzi, posesorii de mașini cu numere neutre vor putea circula în traficul internațional

De astăzi, posesorii de automobile din stînga Nistrului cu numere de înmatriculare neutre sînt admiși în traficul rutier internațional. Plăcuțele au început să fie eliberate din 1 septembrie la birourile de înmatriculare ale Agenției Servicii Publice deschise la Tiraspol și Rîbnița.

Numerele conțin cîte trei litere și cifre. Odată cu ele, proprietarii maşinilor obțin și un pașaport tehnic, iar pe vehicul trebuie să aplice şi stickerul cu simbolul "MD".

Automobilele înmatriculate de autorităţile nerecunoscute de la Tiraspol pot circula, ca o excepţie, doar în Ucraina şi Rusia.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.