09 july 2018, 17:07 Moldovan DJs views 17423
La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus
09 july 2018, 17:07 Moldovan DJs views 17423

La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus

Direcția Comisiei de anchetă a raionului Camenca a finalizat investigarea accidentului rutier în urma căruia șoferul Nicolae Pavlenco în vîrstă de 23 de ani s-a ales cu traume grave.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă informează că în noaptea de 29 iulie Pavlenco, fiind în stare de ebrietate la volanul automobilului „VAZ-2104", a depășit regimul de viteză, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales cu traume periculoase, iar locuitoarea orașului Camenca în vîrstă de 22 ani care se afla cu el în automobil – traume ușoare.

Acum automobilul distrus „VAZ-2104" poate fi văzut la intrarea în Camenca, fiind instalat pe un piedestal și servind drept o amintire pentru șoferi despre necesitatea asigurării securității circulației rutiere.

De menționat că acesta nu este primul accident rutier care s-a produs din vina lui Pavlenco. La 1 iunie 2016, fiind în stare de ebrietate, el a tamponat o femeie în vîrstă de 45 de ani , o angajată a serviciilor comunale, care făcea ordine pe marginea carosabilului. Peste 4 zile victima a decedat în secția de reanimare.

Atunci, potrivit sentinței Judecătoriei raionului Camenca, Pavlenco a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de privațiune de libertate condiționat, fiind lipsit de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de trei ani.

Source: noi.md

Keywords:

Transnistria , automobil , drum

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2651 locuitori

Lipnic este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lipnic și Paustova. Satul Lipnic este situat la o distanță de 3 km de orașul Ocnița și la 236 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2651 de oameni. Satul Lipnic a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.