14 june 2019, 17:05 Music from the movies views 2822
Irina Vlah vorbește despre amenințările din partea PDM
14 june 2019, 17:05 Music from the movies views 2822

Irina Vlah vorbește despre amenințările din partea PDM

Irina Vlah, care participă la campania electorală locală, pentru preluarea celui de-al doilea mandat de bașcan al Găgăuziei, a relatat despre apelurile amenințătoare, pe care le-a primit atît ea, cît şi membrii echipei sale, după ce au sprijinit noul Guvern.

„Înţelegeam că vor începe atacuri împotriva mea, împotriva celor apropiaţi mie, împotriva membrilor echipei mele și am primit tot felul de mesaje, sms-uri, m-au sunat, mi-au spus că procuratura a primit ordinul de a investiga procesele mele penale, de a deschide noi dosare. Membrii echipei mele au primit amenințări directe", a declarat Irina Vlah.

Potrivit nokta.md, ea a citat exemplul amenințărilor publice din partea democratului Dudnik împotriva başcanului interimar, Vadim Ceban.

„Știm metodele prin care lucrează acest partid. Se cunosc schemele folosite. Frica din țară a fost grozavă", a remarcat Irina Vlah. În același timp, ea și-a confirmat intenția de a colabora cu noul Guvern Maia Sandu și cu majoritatea parlamentară legitimă.

Source: noi.md

Keywords:

Irina Vlah , PDM , amenințare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.