19 october 2018, 16:55 Styles of Moldovan dance views 19362
O altfel de hartă a Republicii Moldova, creată la Ungheni (Foto)
19 october 2018, 16:55 Styles of Moldovan dance views 19362

O altfel de hartă a Republicii Moldova, creată la Ungheni (Foto)

Culoarea şi bogăţia toamnei a fost resimţită din plin, săptămîna trecută în oraşul Ungheni, acolo unde s-a desfăşurat Festivalul recoltei, vinului şi promovării tradiţiilor naționale.

În cadrul evenimentului, la care au participat cele 19 primării din raion, au fost inaugurate expoziţii a tradiţionalelor bucate preparate, a vinului, şi a lucrărilor extraordinare confecţionate manual.

La festival a fost expusă şi harta Republicii Moldova confecţionată din fructe moldoveneşti, care a strîns laude din partea vizitatorilor.

Source: noi.md

Keywords:

Ungheni , harta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2319 locuitori

Băneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Băneşti și Băneştii Noi. Localitatea se află la distanţă de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2319 oameni. Satul Băneşti a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.