12 november 2023, 12:00 Styles of Moldovan dance views 1254
Tăiere ilegală de copaci la Ungheni
12 november 2023, 12:00 Styles of Moldovan dance views 1254

Tăiere ilegală de copaci la Ungheni

Inspectorii de mediu din Ungheni au desfășurat acțiuni comune cu oamenii legii care au avut drept scop monitorizarea, verificarea, prevenirea și contracararea cazurilor de tăiere ilicită a vegetației forestiere, precum și încălcarea regulilor de transportare, depozitare și comercializare a mesei lemnoase.

În urma controalelor, au fost identificate și documentate 3 cazuri de transport ilegal al masei lemnoase, notează Noi.md.

În rezultat, au fost întocmite procese-verbale contravenționale, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 7500 de lei.

Masa lemnoasă a fost ridicată și predată autorităților locale, primăriei localității Petrești, pînă la clarificarea tuturor circumstanțelor legate de acest incident.

Source: noi.md

Keywords:

Defrișare , copac , Ungheni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1352 locuitori

Delacău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Delacău și Crasnaia Gorca. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 50 km de Chișinău. Populaţia satului Delacău alcătuia 1352 de oameni în anul 2005. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.