03 november 2024, 14:00 Styles of Moldovan dance views 928
Filmul
03 november 2024, 14:00 Styles of Moldovan dance views 928

Filmul "Varvara" va fi proiectat în mai multe raioane

Din 29 martie, filmul "Varvara" va fi proiectat la Palatul de Cultură din orașul Ungheni, apoi urmează OrheiAnenii NoiȘtefan VodăRezinaDrochiaCriuleni și alte raioane.

După caravana filmului în cele 6 orașe din țară, în 2023, producătorii filmului au decis să prezinte lungmetrajul și în alte localități. Pe parcurs vor fi adăugate zile și locații noi de proiecție.

Filmul „Varvara” este povestea unui eșec, eșecul încercării unui om de a trăi onest, după chemarea inimii și conștiinței, într-o comunitate care nu se mai raportează demult la asemenea rigori, în care nimic nu mai este așa cum pare, notează Noi.md cu referire la provincial.md.

Filmările au avut loc în perioada 2021-2022, iar din distribuția filmului fac parte peste 30 de actori, inclusiv șase de pe malul stîng al Nistrului. Și echipa de producție a inclus profesioniști de pe ambele maluri.

Lungmetrajul „Varvara” este produs de Sergiu Cumatrenco și regizat de Anatol Durbală.

Source: noi.md

Keywords:

film , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
1194 locuitori

Hăsnăşenii Noi este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hăsnășenii Noi și Lazo. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Drochia și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1194 persoane. Satul Hăsnăşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1896.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.