28 july 2016, 12:04 Fine art in Medieval Moldova views 6564
Un cabinet de consiliere psihologică, inaugurat pentru polițiștii din Dubăsari
28 july 2016, 12:04 Fine art in Medieval Moldova views 6564

Un cabinet de consiliere psihologică, inaugurat pentru polițiștii din Dubăsari

Inspectoratul de Poliţie Dubăsari a completat şirul instituţiilor poliţieneşti, unde a fost inaugurat cabinetul de consiliere psihologică destinat oamenilor legii. Potrivit paginii web a Consiliului raional, la eveniment, care a avut loc la 26 iulie 2016, a participat şeful adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc, angajaţi ai IGP şi reprezentanţi ai administraţiei locale.

Scopul acestui cabinet este de a „asigura stabilitatea emoțională a fiecărui polițist, orientînd persoana respectivă spre atingerea echilibrului între viața profesională și cea personală, iar toate stările de stres și tensiune vor fi înlăturate prin metode psihoterapeutice, astfel încît polițistul să posede un nivel înalt al sănătății emoționale."

Atît conducerea IGP, cît şi angajaţii Inspectoratului de poliţie Dubăsari nutresc speranţa că activitatea prestată de psihologul, care asigura funcţionalitatea cabinetului, va spori randamentul muncii angajaţilor, prestaţia acestora ca urmare a autoaprecierii mai favorabile, percepţiei realităţii sub un aspect pozitiv.

Source: provincial.md

Keywords:

psihologie , Dubăsari , politia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
890 locuitori

Paşcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Paşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 890 de oameni. Satul Paşcani a fost menționat documentar în anul 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.