Imprimare
Salată cu carne de vită şi fasole roşii
Ingrediente:
- 300 g de carne de vită,
- 2/3 de pahar de fasole roşii (sau 1 pahar de fasole roşii conservate),
- 10-12 shampignoni marinaţi,
- castraveţi marinaţi,
- piper negru măcinat,
- sare,
- 2 linguri de ulei,
- foi de salată.
Pentru sos:
- 4 linguri de maioneză,
- 4 linguri de muştar.
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea de vită felii, presăraţi cu sare şi piper, prăjiţi în ulei pînă e gata. Tăiaţi ciupercile în 4 părţi, castraveţii marinaţi – felii. Tăiaţi foile de salată ca tăiţei măşcaţi sau rupeţi-le cu mîinile. Amestecaţi maioneza cu muştarul. Uniţi toate ingredientele, amestecaţi.
Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31