Imprimare

Salată de legume prăjite

Ingrediente:

  • 1 vînătă,
  • 1 dovlecel,
  • 1 ardei gras,
  • 1-2 roşii,
  • 1 praz (partea verde),
  • 100 grame de brînză nesărată,
  • ½ pahar de ulei,
  • sare,
  • piper negru măcinat,
  • 1 lingură de verdeaţă proaspătă tăiată.

Mod de preparare:

Vînăta, dovlecelul şi ardeiul se spală, se curăţă şi se taie cuburi mari. Se prăjesc în ulei până la obţinerea culorii aurii. Se taie roşiile felii, brânza cuburi, ceapa semiinele. Toate ingredientele se unesc, se adaugă sare, piper, ulei şi se amestecă bine.

Înainte de a servi se garniseşte cu verdeaţă.

 

Preparat culinar pregătit la restaurantul „Novas”
bucătar-şef Carapostol Alexandr
mun. Chișinău, or. Sîngera str. Aerogării, 31