03 iunie 2023, 13:30 Copiilor views 14412
5 motive pentru care să alegi atent căruciorul copilului
03 iunie 2023, 13:30 Copiilor views 14412

5 motive pentru care să alegi atent căruciorul copilului

Odata cu venirea pe lume a unui copil, parintilor le revin o serie de resposabilitati, iar alegerea unui cărucior potrivit pentru micut este una dintre ele. Este un accesoriu foarte practic si orice mamica il foloseste. Indiferent ca merge la cumparaturi sau la plimbare, atunci cand acesta este ales cu grija va usura considerabil munca mamicilor.

Care sînt motivele pentru care alegerea căruciorului pentru copil trebuie facuta cu atentie?

Un parinte stie ca bebelusii au nevoie de cele mai bune conditii pentru a creste si a se dezvolta armonios. Incepand de la alegerea căruciorului si pana la urmatoarele produse destinate copilului, accentul trebuie pus intotdeauna pe calitate, confort si durabilitate. Un cărucior bun ii va conferi micutului confortul necesar, precum si posibilitatea de a adopta mereu o pozitie comoda.

Motivele pentru care alegerea căruciorului trebuie facuta cu cea mai mare atentie sînt destul de simple si evidente.

1. Un cărucior de calitate ii va oferi copilului confortul de care are nevoie.
2. Cu cat acesta este mai rezistent cu atat mai mult timp va putea fi utilizat.
3. Un cărucior cu manerul bine gandit va putea oferi facilitate in manevrare.
4. Atunci cand se pliaza este mult mai usor de depozitat.
5. Dotarile pe care le includ carucioarele moderne le fac usor de folosit.

Ce inseamna calitate? Căruciorul trebuie să fie fabricat numai din materiale facute sa reziste, chiar si atunci cand sînt supuse actiunii anumitor factori externi. Este deosebit de important pentru mamici ca aceste accesorii extrem de necesare sa poate fi utilizate cu usurinta, iar acest distribuitor se asigura de acest lucru. Conform specialistilor, principalele criterii pe care trebuie sa le prevada un cărucior sînt rezistenta si siguranta. Pentru indeplinirea acestora, dotarea articolului cu centuri de siguranta, bara pentru protectie, maner usor de manevrat si roti eficiente este absolut necesara.

De asemenea, este necesara o greutate optima, mai ales pentru situatiile in care trebuie ridicat căruciorul pentru a depasi diverse obstacole. Cu cat este mai usor, cu atat transportarea acestuia va fi mai facila, inclusiv in situatia numeroaselor trepte de urcat in cazul celor care locuiesc la bloc. Daca se poate plia, căruciorul poate sa fie depozitat chiar si in spatii inguste, da mai ales poate fi introdus cu usurinta in lifturi.

Cei care doresc ca investitia pe care o fac sa fie de durata vor opta pentru un cărucior de o calitate cat mai buna pentru a-l putea folosi fara probleme si la viitorii copii. Un model standard este ideal in acest sens, iar nichiduta.ro vinde carucioare pentru copii in modele clasice, ce sînt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Sursa: teotrandafir.com

Cuvinte cheie:

copii , sfat , parinti

Comentarii

 (1)
  • #1 Vladimir Răspunde Citează selecţia
    Так какую модель выбрать? Тема не раскрыта!
    Такую статью и я могу написать. Например - очень важно вовремя ложиться спать!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1897
Populația:
9325 mii locuitori
Logo

Ocniţa este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ocniţa. Amplasat  pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina, oraşul se află la o distanţă de 230 km de Chișinău. Ocniţa este cel mai nordic punct feroviar din Republica Moldova. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 9325 locuitori. Apariţia Ocniţei este legată de construcţia, la sfîrşitul secolului XIX, a căii ferate Bălţi-Cernăuţi. Localitatea Ocniţa, care a stat la originile oraşului de azi, a apărut pe lîngă staţia Ocniţa în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.