31 mai 2023, 11:00 Realitatea moldovenească views 2746
Agenția Servicii Publice nu va activa în zilele Summit-ului
31 mai 2023, 11:00 Realitatea moldovenească views 2746

Agenția Servicii Publice nu va activa în zilele Summit-ului

Agenția Servicii Publice (ASP) nu va activa în zilele de 1 și 2 iunie, care au fost declarate de către Guvern drept zile de odihnă în contextul desfășurării în Republica Moldova a Summitului Comunității Politice Europene.

Astfel, cetățenii care urmau să-și ridice actele de identitate (pașaport/buletin de identitate) pe data de 1 și 2 iunie, le vor putea ridica mai devreme, pe data de 31 mai. Începînd cu data de 5 iunie, cetățenii vor ridica actele comandate anterior la orice oră, conform programului de lucru al subdiviziunilor teritoriale ale ASP, transmite radiochisinau.

Totodată, persoanele care s-au programat prealabil la serviciile prestate de către ASP pentru zilele de 1 și 2 iunie, au fost reprogramate pentru o altă dată.

Serviciile de stare civilă din municipiul Chișinău (subdiviziunile Centru și Botanica), municipiul Bălți, orașele Cimișlia, Hîncești, IaloveniRezina, Rîșcani vor asigura înregistrarea căsătoriilor în zilele de 1 și 2 iunie, în baza declarațiilor de căsătorie recepționate.

În același timp, Serviciul stare civilă care activează în incinta Combinatului Servicii Funerare din municipiul Chișinău va asigura înregistrarea în zilele de 1 și 2 iunie a actelor de deces.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
350 locuitori

Sărăţica Veche este un sat din cadrul comunei Tomaiul Nou, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Sărăţica Veche a fost menționat documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.