02 iunie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1951
Mărci poștale dedicate Summit-ului CPE au fost lansate de
02 iunie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1951

Mărci poștale dedicate Summit-ului CPE au fost lansate de "Poșta Moldovei"

Poșta Moldovei a pus în circulație seria de mărci poștale, plicul „prima zi” și ștampila poștală specială dedicate Summit-ului Comunității Politice Europene (CPE).

La fel, a fost lansată și cartea poștală cu marcă fixă ”Întreprinderea de Stat ”Poșta Moldovei – 30 de ani”, însoțită de ștampila poștală specială.

Tot astăzi, cu ocazia Zilei Copiilor, Poșta Moldovei a pus în circulație ștampila poștală specială ”Ziua Internațională a Copilului”.

La evenimentul de lansare, au fost prezenți Roman Cojuhari, administrator al Poștei Moldovei, Violeta Cojocaru, viceadministratoare, colecționari de produse filatelice, dar și persoane interesate de acest domeniu.

Accesoriile filatelice elaborate și puse în circulație de către Poșta Moldovei vor fi oferite în cadrul summit-ului tuturor șefilor de state prezenți la eveniment.

Seria de mărci dedicate sumitului a fost tipărită într-un tiraj de 25 000 de exemplare, costul acesteia fiind de 55 de lei.

Cartea poștală cu marcă fixă dedicată aniversării a 30 de ani ai Poștei Moldovei a fost tipărită în tiraj de 2000 de exemplare și este comercializată la un preț de 7 lei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

mărci , summit , Poșta Moldovei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
534 locuitori

Beloci este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 128 km de Chișinău. Conform datelor anului 2011 populația satului constituia 534 de oameni. Satul Beloci a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.