Mergi spre compartimentul: Cultura
17 septembrie 2018, 10:55 Cultura views 13545
Moldoveanca, care a cucerit juriul popularei emisiuni de televiziune ruseşti (Video)
17 septembrie 2018, 10:55 Cultura views 13545

Moldoveanca, care a cucerit juriul popularei emisiuni de televiziune ruseşti (Video)

La canalul de televiziune rus TNT, a fost difuzată cea de-a patra ediție a celui de-al cincilea an al popularei emisiuni "Tanţî".

Selecția concurenților a avut loc la Omsk. Castingul a fost jurizat de către patru membri ai juriului: Miguel, Tatiana Denisova, Egor Drujinin, precum și de Elena Hvorova, o stea locală a dansurilor de gală.

La castingul din Omsk-ul îndepărtat a venit dansatoarea Rodica Bucşan din Moldova. Blonda de 22 de ani a impresionat publicul şi juriul cu frumusețea și cu graţia sa incredibile. "Vreau să le dovedesc tuturor oamenilor noştri că dansul este o profesie demnă de respect. Mama mă sprijină foarte mult, ea şi-a dorit foarte mult să danseze în tinereţe, dar nu a avut posibilitate şi nici bani. Ea a jertfit multe pentru ca să mă asigure pe mine cu tot ce e necesar. Vreau foarte mult să-mi ajut părinții. Ei nu s-au gîndit niciodată la ei înșiși. Ei nu și-au putut cumpăra haine normale sau să plece în vacanță la mare. Sper să reuşesc şi să-i pot ajuta, pentru a-i vedea fericiți", a povestit Rodica, jenîndu-se.

Fata frumoasă, înaltă a interpretat foarte grațios și spectaculos dansul de gală "Cha-cha-cha". "Pentru mine este ca o gură de aer proaspăt", a recunoscut Tatiana Denisova.

„Eu o voi lua, eu o voi lua, lasă-mă pe mine, eu o voi lua", a întrupt-o, emoţionat fiind, Miguel.

În rezultat, antrenorii show-ului aproape că s-au certat, hotărînd cine va fi acela, care-i va spune fetei fraza mult aşteptată: "Ai fost selectată pentru show-ul Tanţî!". Blonda a cucerit nu doar coregrafii stricți, ci și inimile publicului. Rețelele de socializare rusești sînt pline de comentarii admirabile: "Cît de bună e! Atît ea însăși, cît și dansul!" „E fantastică ","O Zeiţă!","Nu mi-am putut lua ochii de la figura ei frumoasă. La dans are un nivel destul de demn. Fata este foarte frumoasă, poate crea în jurul ei o atmosferă de feminitate și frumusețe, linii line, o prezentare plăcută, a fost perfect".

Acum frumoasa moldoveancă va trebui să treacă de teste dificile la Moscova, pentru a ajunge în topul celor 20 de participanți ai show-ului, care urmează să intre în concurs, pentru a cîştiga Premiul Mare și titlul de „cel mai bun dansator al Rusiei".

Sursa: bloknot-moldova.md

Cuvinte cheie:

moldoveanca , televiziune , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
436 locuitori

Fetiţa este un sat din cadrul comunei Albina, raionul Cimişlia. Localitatea Fetița se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 436 de oameni. Satul Fetița a fost atestat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.