Mergi spre compartimentul: Cultura
26 iunie 2019, 11:25 Cultura views 3533
O artistă din Moldova a pictat un mural pe o clădire din Franţa (Foto)
26 iunie 2019, 11:25 Cultura views 3533

O artistă din Moldova a pictat un mural pe o clădire din Franţa (Foto)

La începutul lunii iunie, artista, iZZY iZVNE, a reprezentat Republica Moldova la Festivalul Internațional de picturi murale „Grenoble Street Art Fest" din Franța.

Tînăra a pictat un mural, în stilul propriu, pe peretele unei clădiri de 7 etaje. Lucrările asupra picturii au durat 6 zile, timp în care Inna Jeleascova, alias iZZY iZVNE, a demonstrat de nenumărate ori că arta și imaginația merg mînă de mînă în orice colț al lumii, iar dragostea și dăruirea față de munca depusă sînt doi piloni care fortifică imaginea și creează o atmosferă rebelă.

Lucrările asupra picturii au durat 6 zile, timp în care Inna Jeleascova, alias iZZY iZVNE, a demonstrat de nenumărate ori că arta și imaginația merg mînă de mînă în orice colț al lumii, iar dragostea și dăruirea față de munca depusă sînt doi piloni care fortifică imaginea și creează o atmosferă rebelă.

Anterior, tînăra a realizat o pictură murală pe un zid din Suedia, în cadrul festivalului de artă din orașul Örebro, despre care susține că este cel mai mare mural, pe care l-a realizat.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

pictură murală , Franta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.