Mergi spre compartimentul: Cultura
02 octombrie 2021, 09:30 Cultura views 2182
Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle Rusia
02 octombrie 2021, 09:30 Cultura views 2182

Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle Rusia

Tradițiile moldovenești vor apărea pe paginile revistei Elle Rusia. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare, redactorul-șef al publicației, Ekaterina Mukhina, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

În postarea sa, aceasta a publicat cîteva modele de coperți care arată tradițiile noastre: mămăligă, brînză, vin, o casă țărănească etc. Totodată, Mukhina a felicitat echipa Sheriff Tiraspol care a învins-o pe Real Madrid.

"Deci, 25 de coperți ale numărului nostru multicultural din octombrie sînt pe cale să intre în magazine - ce vă așteaptă? Poate că voi începe cu Moldova - și, în același timp, voi felicita echipa Sheriff din Tiraspol pentru victoria pe care a avut-o în fața celor de la Real Madrid în Liga Campionilor!

Localnicii spun - „Apele liniștite sînt adînci”. Rîul Nistru nu a fost cuprins în imagini, dar îndată ce te vei uita la cer de pe meleagurile din Florești sau vei lua cina într-o casă din satul Iliciovca (în compania unei pisici, desigur!), pacea va coborî asupra ta. Principalul lucru este să vă găsiți drumul înapoi", a notat Mukhina.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , tradiții

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
3516 locuitori

Opaci este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Opaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3516 oameni. Satul Opaci a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.