Mergi spre compartimentul: Cultura
01 iunie 2013, 11:37 Cultura views 11358
01 iunie 2013, 11:37 Cultura views 11358

Un designer moldovean va participa la săptămîna modei din Dakar


Foto: allmoldova.com 

Designerul moldovean Eugen Hudorojkov pleacă în Africa pentru a participa la săptămîna modei. A fost surprins plăcut cînd a fost invitat să participe la săpămîna modei din Dakar, relatează publika.md.

"Plec la săptămîna modei din Dakar, de pe 18 pînă pe 23 iunie. Propunerea a fost spontană după o prezentare de aici. Organizatorii m-au întrebat pe Facebook dacă vreu să vin", susţine Eugen Hudorojkov.

Concurenţa va fi una mare, iar modelele vor fi pe măsură. Designerul spune că a cusut practic totul de la zero.

"În colecţie vor fi pînă la 20 de piese, colecţia va fi prezentată în exclusivitate acolo. Culorile vor fi bej, bej-auriu, ciocolată. Tema este fluiditatea şi libertatea ", a mai spus designerul.

La asemenea evenimente disignerii apelează deseori la rochiile de mireasă. Astfel, nici Eugen nu a renunţat la acest principiu, doar că rochia de mireasă creată de el va fi stilizată.

Imediat  după ce revine din Africa, Eugen îşi i-a zborul spre Sibiu.

Cuvinte cheie:

moda , designer , Africa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1148 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tîrzieni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 63 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1148 de oameni. Satul Mălăieşti a fost menționat documentar în anul 1497.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.