Mergi spre compartimentul:
Bucătăria
|
REŢETA ZILEI: Gustarea haiducului
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele felii. Garnisiţi înainte de a o servi.
Ingrediente:
- 200 g de brînză de oi,
- 200 g de piept de porc afumat,
- 100 g de slănină afumată sărată,
- un mănunchi de ceapă verde,
- verdeaţă pentru garnisire.
- Un moldovean a decedat în SUA după ce a fost electrocutat de polițiști. Precizările MAE
- Veste bună pentru moldovenii în Spania
- Regim liberalizat de vize pentru traficul de mărfuri: cu cine a convenit acest lucru Ucraina
- Regimul liberalizat de vize cu Republica Ecuador a fost anulat
- Proiectul Moldovenii.md împlinește 13 ani
- Un angajat al ambasadei Republicii Moldova în Rusia a fost declarat persona non grata
- Sare și saună: rețetă simplă și eficientă pentru îmbunătățirea sănătății.
- Poporul care nu cunoaște bolile
- Îmi iubesc foarte mult casa de la țară!
- Oamenii de știință de la Stanford au declarat că au inventat o metodă de creare a unui om artificial
- Cutele de viespi în medicina tradițională
- În Europa, temperaturile sălbatice sunt neobișnuite, un astfel de aprilie nu a mai fost de mult timp…
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1929
- Populația:
- 493 locuitori
Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.
Comentarii
(0)