Mergi spre compartimentul: Cinematografia
25 iulie 2014, 10:29 Cinematografia views 16676
Doi moldoveni au cîștigat la World Championship of Performing Arts din Hollywood
Foto: diez.md
25 iulie 2014, 10:29 Cinematografia views 16676

Doi moldoveni au cîștigat la World Championship of Performing Arts din Hollywood

Conaționalii Stas Oxanii și Alexandra Gulina au luat primele locuri la World Championship of Performing Arts (WCOPA) în diferite categorii.

Stas Oxanii a cîștigat titlul de campion al lumii în arte interpretative, categoria Actorie. El a devenit cel mai bun actor de comedie, lăsînd în urmă reprezentanți din 47 de țări. Stas este video-blogger și a căpătat popularitate datorită canalului său YouTube Типичный Стас, care are peste 160.000 de subscriberi. Încă din finală, Stas a fost contactat de șase agenți pentru a-i oferi colaborare. Tînărul va avea posibilitatea să cîștige o bursă pentru a studia gratuit la New York Conservatory For Dramatic Arts School Of Film And Television.

Alexandra Gulina (13 ani) din Tiraspol a cîștigat la juniori, în categoria Female Model Of The World.

Anul acesta a avut cea de-a 18 ediție a WCOPA, care se organizează la Hollywood. Anterior, printre finaliști se numărau tineri din Ucraina, Rusia, Africa de Sud, SUA etc. Echipa Moldovei participă la concurs de 14 ani.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

arta , concurs , SUA , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
1286 locuitori

Drăgușeni este un sat din cadrul comunei Bobeica, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1286 locuitori. Satul Drăgușeni a fost menționat documentar în anul 1616.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.