Mergi spre compartimentul: Cinematografia
17 octombrie 2013, 11:21 Cinematografia views 18411
17 octombrie 2013, 11:21 Cinematografia views 18411

Moldoveanul Oleg Volcu a jucat într-un film înaintat la Oscar


Foto: trm.md

Omul de afaceri moldovean, Oleg Volcu, a jucat în filmul rusesc „Stalingrad”, pelicula care a fost înaintată la Oscar la categoria „Cel mai bun film străin”, informează trm.md cu referire la kp.md.

Oleg Volcu, un cunoscut vinificator din Republica Moldova a jucat rolul subofiţerului Krasnov din Armata Roşie în filmul „Stalingrad” regizat de Feodor Bondarciuc.

Moldoveanul nu este la prima experienţă cinematografică, jucînd şi în alte producţii precum: „Brejnev”, „Garda Albă” („Белая гвардия”), „E greu a fi macho” („Трудно быть мачо”).

Moldoveanul a împărtăşit pentru sursa citată, că după ce au avut loc filmările nu mai comunică cu colegii de platou. „Filmările au avut loc în perioada 14 mai-28 iunie a anului trecut” a menţionat Volcu. El a menționat că l-a impresionat atît personalitatea, cît şi profesionalismul Mariei Smolinicova, pe care acesta o consideră o nouă stea a cinematografiei şi a teatrului rusesc.

Premiera filmului „Stalingrad” a avut loc la 28 septembrie la Moscova.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

film , actori , Oscar

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.