Mergi spre compartimentul: Sărbători şi obiceiuri
01 octombrie 2015, 16:47 Sărbători şi obiceiuri views 10185
Ministrul Muncii i-a felicitat pe oamenii în etate cu ocazia sărbătorii lor
01 octombrie 2015, 16:47 Sărbători şi obiceiuri views 10185

Ministrul Muncii i-a felicitat pe oamenii în etate cu ocazia sărbătorii lor

Pe 1 octombrie este marcată Ziua Mondială a Oamenilor în Etate. Cu acest prilej ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Mircea Buga, le-a adresat oamenilor în etate un mesaj de felicitare, informează NOI.md.

În mesaj se menționează că „a devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua Mondială a Oamenilor în Etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet putere și credință, înglobînd adevăratul sens al experienței și al gratitudinii".

„Cu acest prilej, vin să îmi exprim profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămîneți a fi rădăcinile continuității", se arată în mesajul ministrului.

„În numele Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, dar și al meu personal, vă adresez cele mai sincere urări de bine, vă doresc să aveţi parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungaţi, respect şi dragoste din partea celor apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere, iar grija celor din jur să vă bucure din plin. Cu profund respect, Mircea Buga", se menționează în mesajul de felicitare.

Ziua Mondială a Oamenilor în Etate este marcată din anul 1990. Inițial, sărbătoarea era marcată doar în Europa, apoi s-a răspîndit în SUA, iar de la sfîrșitul anilor 90 – și în întreaga lume.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
51 locuitori

Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.