Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
07 mai 2015, 12:15 Natura şi turismul views 6540
Jurnaliștii olandezi au participat la turul informațional al R. Moldova
07 mai 2015, 12:15 Natura şi turismul views 6540

Jurnaliștii olandezi au participat la turul informațional al R. Moldova

În perioada 22 - 26 aprilie 2015 a fost organizat turul informațional al Republicii Moldova pentru jurnaliștii străini din mai multe țări. Din Olanda la turul informațional au participat expertul în relații publice și comunicare dna Lineke Eermans și jurnalista Lies Kombrink.

Scopul turului informațional a fost de a informa jurnaliștii din alte state despre oportunitățile oferite de către Republica Moldova turiștilor străini. În acest an, turul informațional a inclus vizitarea Vinăriilor Cricova, ChateauVartely, Poiana, Et Cetera, mănăstirilor Curchi, Căpriana, Noul Neamț, complexelor turistice Orheiul Vechi, Cetatea Tighina, precum și a orașului Tiraspol. Informația obținută de jurnaliști pe parcursul turului informațional va fi utilizată pentru mediatizarea în mass media din străinătate a oportunităților turistice oferite de Moldova.

Participarea jurnaliștilor olandezi la turul informațional al Republicii Moldova a fost posibilă datorită cooperării între Ambasada Republicii Moldova în Olanda și proiectul Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al USAID în Moldova.

Cuvinte cheie:

turism , Moldova , dezvoltare , Olanda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1868
Populația:
491 locuitori

Codreni este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codreni și Zloți. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cimișlia și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 491 de oameni. Satul Codreni a fost menționat documentar în anul 1868.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.