Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
24 martie 2012, 09:50 Natura şi turismul views 3388
24 martie 2012, 09:50 Natura şi turismul views 3388

În zilele de odihnă, în Moldova se va încălzi pînă la 20 de grade

În zilele de odihnă, vremea în Moldova nu va suporta schimbări esenţiale. Potrivit sinopticienilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în zilele de sîmbătă şi duminică se va menţine vreme caldă şi însorită. Temperatura medie a aerului, ziua, va constitui plus 14-20 grade.

Începînd cu săptămîna viitoare, Moldova va nimeri sub influenţa unor fronturi atmosferice care vor răci temperatura aerului pînă la plus 8 grade ziua. Noaptea mercurul din termometre va indica valori negative. Cerul va fi parţial acoperit de nori, local va ploua. Vîntul va sufla moderat pînă la puternic, local se vor înregistra rafale de vînt.

În zilele de luni şi marţi, temperatura aerului ziua va constitui plus 7-12 grade, iar noaptea va oscila între minus 3 şi plus 5 grade. În a doua parte a săptămînii vremea se va încălzi uşor. În zilele de miercuri şi joi, temperatura aerului ziua va urca pînă la plus 15 grade, vor cădea precipitaţii.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.