Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
08 februarie 2018, 16:00 Natura şi turismul views 17669
S-au ieftinit biletele de tren spre Moscova și Sankt-Petersburg
08 februarie 2018, 16:00 Natura şi turismul views 17669

S-au ieftinit biletele de tren spre Moscova și Sankt-Petersburg

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova" (CFM) a anunțat despre reducerea prețului biletelor la trenul care circulă de la Chișinău spre Moscova și Sankt-Petersburg.

Astfel, în perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt-Petersburg și Chișinău-Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet.

Asta datorită faptului că CFM a înaintat un demers către Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI), care a avizat pozitiv inițiativa de reducere a coeficientului de indexare a tarifului de bază pentru biletele în vagoane cupeu, în scopul majorării fluxului de călători în perioada indicată.

Prin urmare, începînd cu 12 februarie și pînă la 31 martie curent, costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt-Petersburg va scădea cu circa 240 de lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, de la ora 22:14.

Situație similară se conturează și cu cele două garnituri care circulă în capitala Federației Ruse. Biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău-Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sîmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 de lei, iar pentru garnitura nr. 341, care circulă zilnic, de la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

bilet , tren , Moscova , Sankt-Petersburg

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.