Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 iulie 2018, 12:21 Natura şi turismul views 9580
Inundații și alunecări de teren în partea de vest a țării
09 iulie 2018, 12:21 Natura şi turismul views 9580

Inundații și alunecări de teren în partea de vest a țării

Moldovenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Japonia urmează să țină cont că în conformitate cu informațiile distribuite de Agenția Meteorologică niponă, majoritatea prefecturilor din partea de vest a țării se află sub atenționare de ploi abundente și alunecări de teren, iar 2 dintre acestea, respectiv Gifu și Kyoto, figurează sub atenționare de inundații.

Cetățenii Republicii Moldova sînt rugați să manifeste atenție sporită dacă se află sau tranzitează zonele afectate, să urmeze sfaturile autorităților locale și să urmărească îndeaproape informațiile distribuite deautoritățile nipone competente.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Japonia.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

inundatie , Japonia , avertizare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
1349 locuitori

Taxobeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Taxobeni, Hrubna Nouă și Vrăneşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1349 de oameni. Satul Taxobeni a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.